• Snickare Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanum, Bovallstrand - AB Bygglusth

Om oss och byggföretaget AB Bygglusth

Bygglusths historia

AB Bygglusth´s historia började 1987, men redan 1980 startade Bo Gösta Lusth, Byggtrion HB med 2 medarbetare. Som efter ett par år löstes ut av Bo Gösta Lusth som drev HB till 1987 då AB Bygglusth bildades. En lärling anställdes och det var Kent Olsson, som jobbar kvar än idag 34 år senare.

AB Bygglusth idag

Idag är vi ca 10 stycken som är anställda på Bygglusth. Men vi har också ett stort och brett kontaktnät med samarbetspartners som arkitekter, mark- & anläggningsfirmor, plåtslagare, elektriker, rörmokare, målare och golv/plattsättare.

Så har du tankar och idéer som ligger utanför ramen för snickare, tveka inte att höra av er ändå! Vi kan gemensamt komma fram till hur vi skall uppnå just dina önskemål. Hos oss kan du känna dig trygg från första spadtaget tills dess att ni får nyckeln i handen.

Anställda

Våra anställda har, förutom yrkesbevis, certifikat för bl.a. heta arbeten samt ställningsbyggnad upp till 9 meter. Vårt team består av ett nära sammansvetsat gäng, där de flesta av oss har börjat som lärlingar. Det gör att vi jobbar på samma arbetssätt. Idag är vi ca 10 anställda.

Bygglusth i Lilla Wrem

Bygglusth har sin utgångspunkt från Lilla Wrem mellan Kville och Sjöröd i Tanums kommun. Där har vi lager, kontor, verkstad och en stor bygghall där vi även har möjligheter att bygga friggebodar som vi sedan fraktar ut till kunden.

Du kan oftast se oss på byggprojekt runt om i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum eller Bovallstrand med omnejd.

Team

Daniel

Snickare

Jonathan

Snickare

Nicklas

Snickare

Fredrik

Snickare

Ivar

Snickare

Kent

Snickare

Bo Gösta

Snickare

Annika

Administratör

Snabbanslutning