• Snickare Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanum, Bovallstrand - AB Bygglusth

Renovering i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

Anlita AB Bygglusth när du ska renovera

Är det dags att renovera hemma eller i fritidshuset? På alla hus som inte är helt nya så finns det oftast något som visar på ett renoveringsbehov. Och även om det inte är slitet så vill man kanske fräscha upp sitt boende ibland för att få det modernt och öka trivseln i hemmet. Bygglusth utför renovering i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd.

Kontakta oss så kommer vi och tittar över ditt hus och beslutar tillsammans med dig om vad som ska göras. Därefter kommer du att få ett kostnadsförslag med det beräknade priset och ett datum för när vi kan börja renovera.

Renovering och rotarbeten med Bygglusth

Vi renoverar i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd

AB Bygglusth består av yrkesstolta och skickliga snickare, fyllda med glädje och bygglust. Efterfrågan på glesbygden kräver stor variation på jobb vilket vi anpassar oss efter.

Vi har hantverkarna som gör jobbet bra och som hjälper dig med:

  • Totalrenovering
  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Trapprenovering
  • Fasadrenovering
  • Takrenovering

Du kan överlåta hela din renovering till oss. Till vår hjälp med mark- & anläggning, plåtslageri, elinstallationer, måleri, VVS och golv- & plattsättning så har vi samarbetspartners från vårt lokala område.

Du är förstås välkommen att anlita oss om det gäller mindre projekt, som en renovering av altanen eller lekstugan också.

Vi vet att det är jobbigt att bo i en pågående renovering, så därför jobbar vi så effektivt som det bara går. Att hålla både tidsplan och budget är viktigt för oss! Vi är också mycket måna om att våra kunder ska bli nöjda med det slutresultatet som vi levererar.

Bygglusth utför renovering i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd

Våra snickare har de yrkesbevis och certifikat som krävs för att utföra fackmannamässigt arbete, som håller i många år. Om du vill titta på vad vi har renoverat tidigare så har vi många referensobjekt.

Välkommen som kund hos AB Bygglusth!

Snabbanslutning