• Snickare Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanum, Bovallstrand - AB Bygglusth

Tillbyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd

AB Bygglusth bygger till ditt hus

Har familjen blivit större, eller börjar hobbyverksamheten i källaren ta över hela huset? Behöver du ett ordentligt hemmakontor för att slippa sitta och jobba vid köksbordet? Istället för att börja tänka på att byta hus när omständigheterna förändras så är det bättre att vi får bygga till din befintliga bostad. Snickarna på Bygglusth hjälper dig med tillbyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand och i områden där omkring.

Bygga till huset eller sommarhuset i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

AB Bygglusth har varit verksamt som byggfirma länge, och alla våra snickare har utmärkta yrkeskunskaper och lång erfarenhet av tillbyggnation och andra byggarbeten. När vi behöver ta in extern hjälp med moment såsom mark- & grundarbeten, plåtslageri, måleri, golv- & plattläggning, elinstallationer och VVS så har vi våra goda samarbetspartners nära till hands.

En tillbyggnation kan man göra på så många olika sätt. Det kan vara som takkupor, burspråk, bygga till en ovanvåning eller rent av bygga till hela huset på bredden eller längden. En tillbyggnation behöver heller inte vara så drastisk, vi bygger såklart även uterum på altanen och enkla farstukvistar.

Skapa drömhuset genom tillbyggnation

Drömmer du om ett större kök med gott om plats, eller ett stort och lyxigt badrum? Eller kanske en hall som rymmer både barnvagnen, skogarderoben och alla ytterkläderna utan att man behöver trängas? Ja, då finns det stora möjligheter!

Så om du ska du köpa ett hus så behöver du alltså inte se det som ett hinder att huset inte är exakt vad du letat efter. Du behöver inte missa ett fantastiskt läge eller en bra chans bara för att huset känns lite för litet. Bygglusth kan hjälpa dig att skapa ditt drömhus genom tillbyggnation!

Tillbyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

Vid en större tillbyggnation så krävs det bygghandlingar innan tillbyggnationen kan starta. Många tillbyggnader kräver bygglov eller en anmälan till byggnadsnämnden. Byggherren, alltså husägaren, kontaktar byggnadsnämnden i den kommun där tillbyggnationen ska ske för att ansöka om bygglov och andra handlingar som behövs.

Har du ett byggprojekt på gång så är det bara att du hör av dig så bokar vi in ett första möte. Vi har snickare som utför tillbyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd.

Snabbanslutning