• Snickare Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanum, Bovallstrand - AB Bygglusth

Våra byggtjänster i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

När du behöver tjänster inom bygg och snickeri så kolla med oss först! Bygglusth erbjuder 10 kunniga snickare som alla innehar bred erfarenhet inom branschen. Vi utför både stora och små snickarprojekt. Vårt mål är alltid nöjda kunder och det får vi genom bra kommunikation, hög kvalité och fina slutresultat. Snickarna utför alla sina byggtjänster i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum & Bovallstrand med omnejd.

Våra byggtjänster:

Nybyggnation

Vi bygger lösvirkeshus och andra byggnader från grunden och ända upp till nocken. Till vår hjälp har vi lokala samarbetspartners som arkitekter, mark- & anläggningsfirmor, plåtslagare, elektriker, målare, VVS och golv- & plattsättare. Anlita oss för kompetenta snickare när du ska bygga hus, garage, altan, attefallshus eller något annat.

Ombyggnation

När det är dags att bygga om så står vi gärna till tjänst. Vi kommer gärna med tips och förslag för att få ett så bra resultat som möjligt. Bygglusth utför ombyggnation både inomhus och utomhus.

Tillbyggnation

Bygg till huset och få bättre utrymmen. Kanske med en takkupa, ett burspråk eller ytterligare en våning? Vi har erfarenhet av allt som rör tillbyggnation och hur man får ut det mesta och det bästa med en välbyggd tillbyggnad på huset.

Renovering och rotarbeten

Står du inför en renovering? Då har du oss på Bygglusth nära till hands. Våra snickare renoverar ditt hus och utför köksrenovering, badrumsrenovering, takomläggning, fasadbyte, fönsterbyte, altaner och uterum. Rotavdraget ordnar vi med direkt på fakturan. Vi tar också på oss försäkringsskador om du råkat ut för till exempel en vattenskada.

Bygglusth utför byggtjänster i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

Behöver du en professionell snickare? Vi kommer gärna på ett första möte och ser vad du har för projekt som du vill ha hjälp med. Kontakta oss för byggtjänster i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum & Bovallstrand med omnejd

Snabbanslutning