• Snickare Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanum, Bovallstrand - AB Bygglusth

Ombyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand

Anlita snickarna på Bygglusth när du ska bygga om

Funderar du på en ombyggnation av ditt hus eller fritidshus? Kanske ändra planlösning, sätta in fler fönster eller att göra vinden till en yta som går att bo i? Då är det en bra idé att kontakta oss på Bygglusth så ska vi se till att det blir riktigt bra och proffsigt utfört för dig. Vi utför snickartjänster och ombyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd.

Ombyggnation

Det är vanligare att köpa ett färdigt, äldre hus istället för att bygga ett nytt. För att få huset att matcha med alla dina önskningar gällande ditt boende så är det kanske en ombyggnation som får det att kännas helt perfekt. En ombyggnation kan innebära både större och mindre förändringar på ditt hus.

Kanske har barnen flugit ut och du föredrar att ha stora sällskapsytor före flera sovrum? Eller tvärtom, att familjen vill ändra planlösningen till fler sovrum.

Man kan få en helt annan känsla i huset av att till exempel sätta in större fönster. En genomtänkt ombyggnation kan också höja värdet på ditt hus.

Bygglusth utför ombyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd

För vissa ombyggnationer krävs det en del handlingar innan ombyggnationen kan starta.
Större ombyggnationer kräver bygglov eller en anmälan till byggnadsnämnden. Byggherren, alltså husägaren, kontaktar byggnadsnämnden i den kommun där nybygget eller ombyggnationen ska ske för att ansöka om bygglov och andra handlingar som behövs.

AB Bygglusth är ett byggföretag som varit verksamt länge. Vi har skickliga snickare och många färdigställda referensobjekt. Fyll i kontaktformuläret eller slå oss en signal så berättar vi mer om hur vi jobbar med ombyggnation i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Tanum, Bovallstrand med omnejd.

Snabbanslutning